Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN







Automotive Wiring and Electrical


(20453 posts in 4581 threads)
AMSOIL Corporate Website



Sign up here!

  First page Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 77 Next page Last page
    Subject Views Replies Last Post
Post This thread is locked   Root post FORUM RULES ==== READ BEFORE POSTING 3017 0 Jul 31, 2012, 5:20 PM
Post with replies   Root post Check engine and oil lights stay on when vehicle is off and keys are out 67 2 Feb 13, 2016, 8:53 AM
(kev2)
Post with replies   Root post Two working ECU's on 2006 WRX have failed 107 7 Feb 13, 2016, 7:07 AM
(Hammer Time)
Hot thread - Post has replies   Root post 1985 ford ltd blows tail light fuse 251 23 Feb 12, 2016, 3:44 PM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies   Root post 97 Chrysler Concorde Anti Theft Issues 120 17 Feb 12, 2016, 6:58 AM
(kev2)
Post with replies   Root post BMW 118 d series 1 wiring loom 29 1 Feb 10, 2016, 5:13 PM
(Hammer Time)
Post with replies Root post Car starts and then won't then does! What's wrong? 22 1 Feb 10, 2016, 1:58 PM
(Hammer Time)
Post with replies   Root post Check engine light on w/problems 65 4 Feb 10, 2016, 7:16 AM
(kev2)
Hot thread - Post has replies   Root post 2008 Chevy Malibu temp. sensor keeps going out 78 5 Feb 9, 2016, 10:36 AM
(kev2)
Post with replies   Root post 2005 Sunfire's temperature gauge doesn't go to 0 when car shuts off. 30 1 Feb 8, 2016, 7:27 AM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post Electrical Issues that may be leading to worse problems 56 3 Feb 6, 2016, 5:34 PM
(Rick56)
Post with replies   Root post Parasitic amp draw 76 5 Feb 6, 2016, 1:38 AM
(nickwarner)
Post with replies   Root post 2007 Endeavor window problem 58 2 Feb 6, 2016, 1:36 AM
(nickwarner)
Hot thread - Post has replies This thread is locked   Root post 2009 Dodge challenger sputtering on initial startup of the day 187 7 Feb 2, 2016, 10:44 PM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post Sierra 93' Electrical Issues 94 7 Feb 1, 2016, 11:49 PM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies   Root post 1994 Crown Victoria lx EEC Replacement? 90 17 Feb 1, 2016, 7:57 PM
(Steve60915)
Hot thread - Post has replies   Root post Please, can you help me with a mass air flow harness wiring problem ? 92 8 Jan 30, 2016, 2:13 PM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post No electrics working astra H 60 2 Jan 28, 2016, 4:46 PM
(Hammer Time)
Post with replies Root post 1997-1998 Isuzu rodeo won't start 115 6 Jan 28, 2016, 5:27 AM
(Discretesignals)
Post with replies   Root post 2004 Chrysler Concorde 56 1 Jan 25, 2016, 8:28 AM
(kev2)
Hot thread - Post has replies   Root post Can't get power to A/C clutch 215 15 Jan 21, 2016, 8:22 AM
(kev2)
Post with replies   Root post 2005 nissan altima tell lights out 78 4 Jan 16, 2016, 6:04 AM
(Discretesignals)
Post with replies   Root post DRIVERS POWER SEAT 1999 FORD CROWN VICTORIA 52 1 Jan 14, 2016, 11:37 AM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post 1973 Jeep Electrical Issue 93 4 Jan 14, 2016, 9:43 AM
(kev2)
Post with replies This thread is locked   Root post 99 lexus 300 559 3 Jan 14, 2016, 2:34 AM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post 2005 KIA Sportage Electrical problem 196 5 Jan 8, 2016, 5:55 PM
(Hammer Time)
Post with replies   Root post 93' safari... No int. lights, radio, headlights, lighter, fuel pump won't prime 75 4 Jan 1, 2016, 8:09 PM
(Mr.C)
Post with replies   Root post Wiring up window regulator switch 156 4 Dec 31, 2015, 8:01 AM
(Hammer Time)
Post with replies   Root post 1980 ford courier parasitic draw or short 87 1 Dec 31, 2015, 3:13 AM
(Hammer Time)
Hot thread - Post has replies This thread is locked   Root post Hyundai not charging battery 176 12 Dec 25, 2015, 7:04 AM
(Hammer Time)
Post with replies   Root post Ford Ignition Switch 121 2 Dec 23, 2015, 10:16 AM
(Discretesignals)
Hot thread - Post has replies   Root post Honda Pilot Batt light won't reset. 163 15 Dec 22, 2015, 9:02 PM
(whisperer)
Hot thread - Post has replies   Root post '87 Suzuki samurai won't turn over immediately 104 6 Dec 21, 2015, 9:12 AM
(Hammer Time)
Hot thread - Post has replies This thread is locked   Root post 2008 Suburban will not start 130 9 Dec 20, 2015, 3:32 PM
(Hammer Time)
Post with replies   Root post 2001 Tracker - Dome Lights Flickering 116 6 Dec 19, 2015, 11:35 PM
(VoltMan)
Hot thread - Post has replies   Root post Blower Motor 259 18 Dec 19, 2015, 11:30 PM
(VoltMan)
Hot thread - Post has replies   Root post Cannot get starter-cut relay off 1997 Honda Accord LX Wagon 173 16 Dec 17, 2015, 9:15 AM
(FreddyHonda)
Hot thread - Post has replies   Root post Neutral Safety Switch: Which wires are what? 294 15 Dec 13, 2015, 7:38 PM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post starting issues..please help 98 1 Dec 12, 2015, 11:34 PM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post 2000 Mazda 626 LX AC/Heat Memory Not Working 92 1 Dec 8, 2015, 3:06 PM
(kev2)
Post with replies   Root post 1999 Chevy Silverado driver's side electric window 108 2 Dec 7, 2015, 4:18 PM
(msgoodwrench)
Post with replies   Root post 1990 Toyota Pickup battery spec help! 122 4 Dec 7, 2015, 4:16 AM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies This thread is locked   Root post 2002 buick 3.8 MAF MAP 308 19 Dec 5, 2015, 10:51 AM
(Discretesignals)
Hot thread - Post has replies Root post Car won't start, possible security lock out? 200 7 Nov 29, 2015, 4:25 PM
(aayers87)
Post with replies This thread is locked   Root post no ignition 144 3 Nov 25, 2015, 3:49 PM
(Discretesignals)
Hot thread - Post has replies   Root post Wiring led pods 203 15 Nov 25, 2015, 1:22 PM
(Discretesignals)
Post with replies   Root post 2006 Caravan Passenger Window 100 4 Nov 25, 2015, 10:19 AM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post 1998 ford explorer 139 1 Nov 22, 2015, 6:32 PM
(Hammer Time)
Hot thread - Post has replies   Root post Starter removal problems 113 7 Nov 22, 2015, 1:49 PM
(Tom Greenleaf)
Post with replies   Root post Battery light on 97 ford ranger, changed harness wire and still have problem. 245 10 Nov 20, 2015, 9:32 PM
(Discretesignals)
Hot thread - Post has replies   Root post Alternator and electrical issues after backended? 188 6 Nov 19, 2015, 2:58 AM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies   Root post Losing voltage while cranking 166 12 Nov 18, 2015, 10:12 AM
(Tom Greenleaf)
Post with replies This thread is locked   Root post brake lights 137 3 Nov 15, 2015, 8:46 AM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies   Root post 2004 Chevy Silverado Z71 All Brake lights do not function 390 35 Nov 12, 2015, 10:15 PM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies   Root post 1993 chevy s10 4x4 4.3 120 5 Nov 11, 2015, 1:11 PM
(kev2)
Hot thread - Post has replies   Root post 2001 crown vic alternator is not charging 134 5 Nov 11, 2015, 10:39 AM
(kev2)
Post with replies   Root post Honda Civic 2006 ex Starter, Ignition, or What? 152 2 Nov 10, 2015, 9:46 PM
(Tom Greenleaf)
Hot thread - Post has replies   Root post Wiring an air compressor 275 22 Nov 10, 2015, 1:12 PM
(Hammer Time)
Post with replies   Root post 1999 yukon denali ignition issue 164 3 Nov 9, 2015, 2:34 PM
(Hammer Time)
Post with replies This thread is locked   Root post 1985 Toyota mr2, alt wont charge battery 124 5 Nov 8, 2015, 3:20 PM
(Discretesignals)
Post with replies   Root post Hooked up battery backwards 105 2 Nov 8, 2015, 12:44 PM
(kev2)
  First page Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 77 Next page Last page


LEGEND
Hot thread = Hot thread
Post with replies = Post with replies
Single post = Single post
Thread locked = The thread is locked
Root post = First post in thread


FORUM RULES
You cannot start new threads
You cannot post replies
 






Latest Forum Post

I believe I installed wrong size o-ring in the groove of my Subaru Outback trans...


Hi all, This is my first post on the forum. I have a Fiat Scudo 1.9TD. It exi...


2001 chevy tracker 2.0 engine with 4 cylinders 175k miles. (car has sat still fo...


I was going down the noticed my lights were dimming and my stereo was going on a...


If anyone wouldn't mind giving me some feedback, I would like to have some idea ...


98 dodge Durango 193,000 miles 5.9 engine once again I need help, been running 3...


Feed Button






Automotive Forum Categories
AC Auto Repair
Auto Body Repair
Auto Insurance
Automotive Repair
Automotive Wiring
Automotive World
Brake Systems
Car Care Tips
Car Racing
Car Shows and Events
Car Stereo Repair
Car Troubleshooting
Engine and Car Noises
Engine Fault Codes
Engine Troubleshooting
Exhaust System Repair
Gasoline and Motor Oils
General Discussions
Motor Vehicle Inspection
Motorcycle ATV Repairs
Motorcycle Body Repair
Motorcycle Clutch Repair
Motorcycle Engine Repair
Motorcycle Repair
Motorcycle Seat Repair
Remote Control Cars
Steering and Suspension
The Bargin Bin
Traffic Ticket Help
Tricks of the Trade
Truck Repair
Truck Repair Advice
Truck Engine Repair
Truck Suspension Repair
Car Forum - Sitemap


Search for (options) Privacy

web statistics