Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN






Search Auto Parts

Re: Codes after rebuild - '99 4L60-E 2.2L


  Email This Post



greenbee
New User

Jul 26, 2014, 5:16 AM

Post #1 of 2 (752 views)
Re: Codes after rebuild - '99 4L60-E 2.2L Sign In

Delighted to read your post the made me reflect on what is in store for me dealing with my 98 suzuki swift transmission MX17 . I got the car with a replaced used engine in which the guy told me he never was able to fire,... soon after I start the engine I find out the transmission oil pump was out ,,,, I Got busy an took engine out and begin to work on the transmission bought a master rebuild kit, a reconstructed T/C and have the pump rebuild, although I try to be as careful as I could be,, I feel I must have done something wrong cause,
The transmission works on park, reverse, and low forward,..
Drive and second ! slips. unfortunate for me cause the guy the worked on transmissions in my area retired and moved out of state... greenbee


Tom Greenleaf
Ultimate Carjunky / Moderator
Tom Greenleaf profile image

Jul 26, 2014, 5:31 AM

Post #2 of 2 (743 views)
Re: Codes after rebuild - '99 4L60-E 2.2L Sign In

greenbee - Please don't post on another thread with garbage about another make and model of vehicle at that!


This now new thread on it's own separated I expect another moderator to delete or moved out totally. Hijacking existing threads doesn't help anyone,


T







  Email This Post
 
 


Feed Button




Search for (options) Privacy Sitemap