Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN




Saturn SC2 - Trouble starting/all presets reset every time


  Email This Post



JBouc
New User

May 10, 2012, 2:44 PM

Post #1 of 2 (666 views)
Shortcut
Saturn SC2 - Trouble starting/all presets reset every time Sign In

I have a ’99 Saturn SC2 with about 110,000 miles (not sure of engine size). Two days ago I went to start it an nothing happened. No sound, no engine trying to turn over, absolutely nothing. Even the automatic locks and lights in the car wouldn’t work. On the radio plate while I was trying to start the car some strange symbols came up and something like “CCC” backwards (I think) came up. Tried multiple times and then about 20 minutes it started up perfectly fine for no apparent reason. Since then it’s been starting okay but the clock and radio presets reset every time I start the car. Also, I notice when I’m driving the lights on the radio and dashboard periodically dim (particularly when I hit the brakes). No error warning lights are on and car seems to drive okay (maybe a little jerkier than usual, RPMs revving up and down a bit more than they should…but not sure if that’s related). Any thoughts on what this could be? Is the car safe to drive until I can get to a mechanic?


Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

May 10, 2012, 3:11 PM

Post #2 of 2 (641 views)
Shortcut
Re: Saturn SC2 - Trouble starting/all presets reset every time [In reply to] Sign In

You have a bad connection somewhere, probably at the battery or main power distribution center.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.





Advertising


  Email This Post
 
 






Latest Forum Post

Hey people, Just as soon as I've got rid of one car and got another, I've got a...


on a 1998 Chrysler cirrus the heater blows warm thru the vents. When u turn it o...


I will try and be as clear as I can. 1999 Fleetwood tioga (ford e350) I turn my ...


I have a 2006 Nissan maxima 3.5 There is nothing wrong with it but I was wonde...


blower motor did not work i pulled it out and tested it it worked i put it back...


So I have a 1999 ford escort zx2 it has the 2.0 i4 doc engine with the 5 speed t...


Feed Button






Automotive Forum Categories
AC Auto Repair
Auto Body Repair
Auto Insurance
Automotive Repair
Automotive Wiring
Automotive World
Brake Systems
Car Care Tips
Car Racing
Car Shows and Events
Car Stereo Repair
Car Troubleshooting
Engine and Car Noises
Engine Fault Codes
Engine Troubleshooting
Exhaust System Repair
Gasoline and Motor Oils
General Discussions
Motor Vehicle Inspection
Motorcycle ATV Repairs
Motorcycle Body Repair
Motorcycle Clutch Repair
Motorcycle Engine Repair
Motorcycle Repair
Motorcycle Seat Repair
Remote Control Cars
Steering and Suspension
The Bargin Bin
Traffic Ticket Help
Tricks of the Trade
Truck Repair
Truck Repair Advice
Truck Engine Repair
Truck Suspension Repair
Car Forum - Sitemap


Search for (options) Privacy