Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN






Search Auto Parts

Acceleration issue


  Email This Post



Doodle4587
New User

Mar 14, 2019, 6:26 AM

Post #1 of 2 (163 views)
Acceleration issue Sign In

Good morning all,
I have a 2011 Honda Fit sport with about 80,000 miles on it. Recently I have noticed that when I use the turn signal or flashers, the car bogs down and I can not accelerate. When I turn off the signal or flashers, the car works fine. Everyone I have asked about this is stumped. I took it to Firestone who placed the analyzer on it and said that's electrical and in the steering. Any thoughts or idea what in the world this could be ??
Thanks in advance


Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

Mar 14, 2019, 8:27 AM

Post #2 of 2 (159 views)
Re: Acceleration issue Sign In

You aren't going to find the answer to that on the Internet. A trained tech is going to have to first determine exactly what is happening to cause the power loss and then work on the reason and the con nection to that circuit. It could have a bad or missing ground somewhere but you would have to know where they all are and check them.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.







  Email This Post
 
 


Feed Button




Search for (options) Privacy Sitemap