Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN









81 chevy scottsdale 4.1 straight 6 missing / bad vacunm lines


  Email This Post



wildman
New User

Mar 28, 2012, 3:20 PM

Post #1 of 4 (1329 views)
Shortcut
81 chevy scottsdale 4.1 straight 6 missing / bad vacunm lines Sign In

I am bringing back from the dead a 81 c10 Scottsdale with a 4.1 straight 6 for my son as for mileage not sure but a lot lol. Truck runs but has a lot of broken/ missing vacuum hoses . I have been looking on line to find a diagram. can’t seem to find one. I am currently replacing all the vacuum hoses that r connected one by one. Any help that can be given would be much appreciated



Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

Mar 28, 2012, 3:47 PM

Post #2 of 4 (1311 views)
Shortcut
Re: 81 chevy scottsdale 4.1 straight 6 missing / bad vacunm lines [In reply to] Sign In

Our data bases start in 82 and that is what this is for but I suspect it would be the same.

This is for an auto trans without optional fuel tank.






~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.



wildman
New User

Mar 28, 2012, 3:56 PM

Post #3 of 4 (1304 views)
Shortcut
Re: 81 chevy scottsdale 4.1 straight 6 missing / bad vacunm lines [In reply to] Sign In

thank you very much this seem to be it by looking at the arrangement of the commponets.. and ty again for the fast responce and the diagram


Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

Mar 28, 2012, 4:09 PM

Post #4 of 4 (1299 views)
Shortcut
Re: 81 chevy scottsdale 4.1 straight 6 missing / bad vacunm lines [In reply to] Sign In

You're welcome




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.





Advertising


  Email This Post
 
 






Latest Forum Post

I will try and be as clear as I can. 1999 Fleetwood tioga (ford e350) I turn my ...


I have a 2006 Nissan maxima 3.5 There is nothing wrong with it but I was wonde...


blower motor did not work i pulled it out and tested it it worked i put it back...


So I have a 1999 ford escort zx2 it has the 2.0 i4 doc engine with the 5 speed t...


Hope everyone is doing well. Now that work has slowed down I decided to take a l...


I have a 91 Chevy pick up with a 4.3l v6 and 180,000 miles everything is origina...


Feed Button






Automotive Forum Categories
AC Auto Repair
Auto Body Repair
Auto Insurance
Automotive Repair
Automotive Wiring
Automotive World
Brake Systems
Car Care Tips
Car Racing
Car Shows and Events
Car Stereo Repair
Car Troubleshooting
Engine and Car Noises
Engine Fault Codes
Engine Troubleshooting
Exhaust System Repair
Gasoline and Motor Oils
General Discussions
Motor Vehicle Inspection
Motorcycle ATV Repairs
Motorcycle Body Repair
Motorcycle Clutch Repair
Motorcycle Engine Repair
Motorcycle Repair
Motorcycle Seat Repair
Remote Control Cars
Steering and Suspension
The Bargin Bin
Traffic Ticket Help
Tricks of the Trade
Truck Repair
Truck Repair Advice
Truck Engine Repair
Truck Suspension Repair
Car Forum - Sitemap


Search for (options) Privacy