Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN









Search Auto Parts

2003 sierra blower not working on 5


  Email This Post



gm trouble
Novice

Jan 15, 2007, 6:23 PM

Post #1 of 7 (1766 views)
post icon 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

can anyone help my blower works on all setting but 5 changed the resistor nothing changed any other idea's


DanD
Veteran / Moderator
DanD profile image

Jan 18, 2007, 2:03 PM

Post #2 of 7 (1759 views)
Re: 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

Did you check the 40 amp fuse in the under hood fuse panel?
Dan.

Canadian "EH"






gm trouble
Novice

Jan 19, 2007, 6:39 PM

Post #3 of 7 (1752 views)
Re: 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

no i haven't what is it labeled as??


DanD
Veteran / Moderator
DanD profile image

Jan 20, 2007, 1:45 PM

Post #4 of 7 (1744 views)
Re: 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

It’ll likely be something along the line of HVAC, AC/HEATER, AC or BLOWER? There isn’t a standardize set of acronyms for these things, that would make it to simple. LOL
Get yourself a test light and test all the fuses, then there’s no doubt.
Dan.

Canadian "EH"






gm trouble
Novice

Jan 20, 2007, 2:32 PM

Post #5 of 7 (1741 views)
Re: 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

Great thank so much Dan the help is much appreciated i'll check that as soon as the wife gets home
since your from Canada i'm sure you know how cold it get's, here in North Bay it -20 right now
again thanks for the help


DanD
Veteran / Moderator
DanD profile image

Jan 22, 2007, 12:09 PM

Post #6 of 7 (1734 views)
Re: 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

Oh yea I know all about the cold. LOL
About 20 guys and myself head up to North Bay or at least Nipissing’s Callander Bay or the West Arm close to Verner for an ice-fishing weekend most every Feburary.
I’m in London about 5 hours south of you.
Dan.

Canadian "EH"






gm trouble
Novice

Jan 22, 2007, 9:43 PM

Post #7 of 7 (1714 views)
Re: 2003 sierra blower not working on 5 Sign In

Dan just wanted to let you know it was the fuse under the hood ,your help is greatly appreciated thanks and good luck on your fishing trip next month the shacks are starting to fill up the lake now
ShawnCool






  Email This Post
 
 


Feed Button




Search for (options) Privacy Sitemap