Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN









Search Auto Parts

mystified by wipers not working/99 mercury mountaineer


  Email This Post



sittingbull1869
New User

Aug 25, 2015, 6:43 PM

Post #1 of 4 (836 views)
mystified by wipers not working/99 mercury mountaineer Sign In

I have a 99 mercury mountaineer..5.0 awd...206xxx..wipers dont work dashlights dont work high beams dont work..display on radio dont work..every thing ekse works car runs and drives great...tested fuse panel inside driver door..seems like over half of box is dead..changed multi switch..didnt fix...any ideas would be greatly appreciated.. Thank you!!!!;


Discretesignals
Ultimate Carjunky / Moderator
Discretesignals profile image

Aug 25, 2015, 7:40 PM

Post #2 of 4 (829 views)
Re: mystified by wipers not working/99 mercury mountaineer Sign In

Which fuses in the junction panel don't have power with the ignition turned on?





Since we volunteer our time and knowledge, we ask for you to please follow up when a problem is resolved.


sittingbull1869
New User

Aug 25, 2015, 8:09 PM

Post #3 of 4 (814 views)
Re: mystified by wipers not working/99 mercury mountaineer Sign In

Seens to be the lower half and the whole row on engine side...relay box under hood only a small15 fuse test good no others..remove battery cable they all show good..


Discretesignals
Ultimate Carjunky / Moderator
Discretesignals profile image

Aug 26, 2015, 5:02 PM

Post #4 of 4 (788 views)
Re: mystified by wipers not working/99 mercury mountaineer Sign In

Would be really good to know which fuse numbers are missing power. Most of the fuses in the junction panel are powered through the ignition switch.





Since we volunteer our time and knowledge, we ask for you to please follow up when a problem is resolved.






  Email This Post
 
 


Feed Button




Search for (options) Privacy Sitemap