Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN









Search Auto Parts

Re: 2006 mazda tribute tire pressure gauge and remote lock quit working


  Email This Post



tmilburn9
New User

Aug 13, 2013, 8:32 AM

Post #1 of 4 (931 views)
Re: 2006 mazda tribute tire pressure gauge and remote lock quit working Sign In

Hey Mike,

Did you ever get an answer to this? I just had to have the alternator replaced and the same exact thing is happening with my vehicle.
Any help would be greatly appreciated!!!

Thank you!!


Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

Aug 13, 2013, 8:36 AM

Post #2 of 4 (924 views)
Re: 2006 mazda tribute tire pressure gauge and remote lock quit working Sign In

Please read the FORUM RULES before posting. This thread is 6 months old.



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.



Tom Greenleaf
Ultimate Carjunky / Moderator
Tom Greenleaf profile image

Aug 13, 2013, 8:38 AM

Post #3 of 4 (915 views)
Re: 2006 mazda tribute tire pressure gauge and remote lock quit working Sign In

Please don't hijack other threads, that one was old. Now state exactly your own situations with your own specifics,

T



tmilburn9
New User

Aug 13, 2013, 8:42 AM

Post #4 of 4 (907 views)
Re: 2006 mazda tribute tire pressure gauge and remote lock quit working Sign In


In Reply To
Please don't hijack other threads, that one was old. Now state exactly your own situations with your own specifics,

T


So sorry everyone! Never been here...didn't realize it was considered hijacking or that I was breaking rules. I'm just a 29 year old girl, trying to figure out why her car isn't working properly. I had the alternator replaced in my 2006 Mazda Tribute, and just like the original poster - my keyless entry currently unlocks all doors, except the drivers side door. Additionally, the 'low tire pressure' light flashes for the initial 20-30 seconds that the car is on. Just can't seem to find help....






  Email This Post
 
 


Feed Button




Search for (options) Privacy Sitemap