Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
Who's Online WHO'S
Log in LOG

Eclipse GS no power

  Email This Post

New User

Mar 29, 2012, 11:08 PM

Post #1 of 4 (783 views)
Eclipse GS no power Sign In

unsure of year. thinking of buying it if its an easy fix

the guy says the car needs to be jumped, but it turns over easy and starts right up and will run all day. but once the car is shut off, everything is completly dead. no lights no power. nothing. its not the battery or the alternator, he says its a wiring issue. does anyone have any idea what could be wrong with it?

Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

Mar 30, 2012, 6:13 AM

Post #2 of 4 (738 views)
Re: Eclipse GS no power [In reply to] Sign In

If a jump start gets it going and it continues to run, then it is a battery problem or something drawing on the battery overnight.


We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.

Ultimate Carjunky / Moderator
Discretesignals profile image

Mar 30, 2012, 7:50 AM

Post #3 of 4 (732 views)
Re: Eclipse GS no power [In reply to] Sign In

I'm sure there is a lot more wrong with it than just the battery. It may run all day long, but how does it run? Will it even move? How about the brakes. Does it overheat, blow smoke, or make noises? Don't take the sellers word for it, check it out.

Since we volunteer our time and knowledge, we ask for you to please follow up when a problem is resolved.

New User

Mar 30, 2012, 1:06 PM

Post #4 of 4 (720 views)
Re: Eclipse GS no power [In reply to] Sign In

im deffinatly going to check it out. says its just been sitting other than the starting up so the fuel lines dont get clogged. im thinking the battery is dead or hes got horrible terminals that are corroded. says it runs drives everything just needs jumped. ill definatly check it out tho. in this condition its a steal if everything is good

Eclipse GS no power

  Email This Post

Latest Forum Post

1995 Chevrolet Lumina LS, 3.1, 4t60e trans, odometer read 211,000+ new motor 125...

I start my car in the morning and it immediately dies. I start it again and befo...

I have a 2002 buick lesabre with a 3.8 auto trans that squeals when turning righ...

Have a 2002 buick lesabre auto tranny with a 3.8 engine that would have heat and...

when I turn the ac on it blows hot air and if I crank it all the way to hi heat ...

Hello everyone here at the forum.Well,my 55 ford 2 door station wagon is still i...

Feed Button

Automotive Forum Categories
AC Auto Repair
Auto Body Repair
Auto Insurance
Automotive Repair
Automotive Wiring
Automotive World
Brake Systems
Car Care Tips
Car Racing
Car Shows and Events
Car Stereo Repair
Car Troubleshooting
Engine and Car Noises
Engine Fault Codes
Engine Troubleshooting
Exhaust System Repair
Gasoline and Motor Oils
General Discussions
Motor Vehicle Inspection
Motorcycle ATV Repairs
Motorcycle Body Repair
Motorcycle Clutch Repair
Motorcycle Engine Repair
Motorcycle Repair
Motorcycle Seat Repair
Remote Control Cars
Steering and Suspension
The Bargin Bin
Traffic Ticket Help
Tricks of the Trade
Truck Repair
Truck Repair Advice
Truck Engine Repair
Truck Suspension Repair
Car Forum - Sitemap

Search for (options) Privacy

web statistics