Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN




1990 Cadillac Allante


  Email This Post



GeminiII
New User

Apr 17, 2012, 3:27 PM

Post #1 of 2 (972 views)
Shortcut
1990 Cadillac Allante Sign In

I am restoring a `1990 Cadillac Allante. I recently had the old 104k mile motor replaced with a 55k mile 1992 motor. Prior to the engine change, all electrical systems worked. After the newer motor was installed, I lost several electrical systems, such as the instrument cluster the DIC, interior lighting, left and right signalling, headlights, rear lights, and brake lights. All other electrical functions work, such as windows, radio, antenna, motor runs, etc. It seems the emergency LH lights work if I press the headlight button, but, that's it. I noticed the connector to the distrbutor was a little different than the original. Is there any connection difference in the (2) motors that would cause this behavior? Would a BCM or ECM cause this? I checked all fuses in the console, the right rear, and in the maxi-block and all are good. All fusible links are good. There is no burned wiring, no shorts in the wiring, I'm at wits end. Can you help?

Country: United States
Make: Cadillac
Model: Allante
Engine: 1990

Already Tried:
Checked all fuses, checked for opens or shorts in the wiring harness, checked solid state relays/breakers, all checked out good.


Hammer Time
Ultimate Carjunky / Moderator
Hammer Time profile image

Apr 17, 2012, 4:06 PM

Post #2 of 2 (944 views)
Shortcut
Re: 1990 Cadillac Allante [In reply to] Sign In

Go back and check all your work and make sure you didn't leave a ground or power wire disconnected somewhere.




~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

We offer help in answering questions, clarifying things or giving advice but we are not a substitute for an on-site inspection by a professional.





Advertising


  Email This Post
 
 






Latest Forum Post

I am having a random repeating problem with a 2007 Honda Civic. The fuse that op...


Hi everybody not mechanical at all PLEAE HELP I HAVE A 2000 FORD TAURUS SE,,,B...


2003 Chrysler mini van. 3.3 ltr 133600 mi while driving, engine light came on b...


driver side spark plugs was no problem-3 out and 3 new ones in,now it's time fo...


1998 Chevy 3500,6.5 diesel,automatic trans,4WD,1ton dump truck. Problem:Driving ...


Hello all. I am going to take my car into the shop to see if they can help me di...


Feed Button






Automotive Forum Categories
AC Auto Repair
Auto Body Repair
Auto Insurance
Automotive Repair
Automotive Wiring
Automotive World
Brake Systems
Car Care Tips
Car Racing
Car Shows and Events
Car Stereo Repair
Car Troubleshooting
Engine and Car Noises
Engine Fault Codes
Engine Troubleshooting
Exhaust System Repair
Gasoline and Motor Oils
General Discussions
Motor Vehicle Inspection
Motorcycle ATV Repairs
Motorcycle Body Repair
Motorcycle Clutch Repair
Motorcycle Engine Repair
Motorcycle Repair
Motorcycle Seat Repair
Remote Control Cars
Steering and Suspension
The Bargin Bin
Traffic Ticket Help
Tricks of the Trade
Truck Repair
Truck Repair Advice
Truck Engine Repair
Truck Suspension Repair
Car Forum - Sitemap


Search for (options) Privacy