Main IndexAuto Repair Home Search Posts SEARCH
POSTS
Who's Online WHO'S
ONLINE
Log in LOG
IN









Search Auto Parts

aftermarket stereo stopped working in 92 acclaim


  Email This Post



snowriider203
New User

Feb 20, 2011, 9:33 PM

Post #1 of 3 (2621 views)
aftermarket stereo stopped working in 92 acclaim Sign In

so the deal is. i had installed under dash leds with an auxiliary switch. connected it through to the fuse box as well for the positive wire, grounded it. everything was working fine for 2 days. i go to turn my car on today, radio is not working at all. no time, no display, no sound, nothing. checked the radio fuses, checked the wiring to the harnesses and everything. it seemed all fine. could there be something im missing? its a sony cd/fm/am car stereo with a detachable face plate too.

1992
plymouth acclaim
v6 3.0
just under 29k miles


Tom Greenleaf
Ultimate Carjunky / Moderator
Tom Greenleaf profile image

Feb 23, 2011, 9:37 AM

Post #2 of 3 (2604 views)
Re: aftermarket stereo stopped working in 92 acclaim Sign In

Does the radio have power and ground right to it? This isn't my thing anymore but many aftermarket things come with their own in line fuse to be verified. Removable face plate may also be the issue??

T



kenray
User

Feb 23, 2011, 10:28 AM

Post #3 of 3 (2598 views)
Re: aftermarket stereo stopped working in 92 acclaim Sign In

make sure you check all of your fuses. most radios these days require two power sources, both the red and yellow wires need to have power going to them in order for the radio to work. there may be a fuse in the back of the radio also.






  Email This Post
 
 


Feed Button




Search for (options) Privacy Sitemap